TEL +386 68 601 689 SLO  •  ENG
Košarica 0 izdelkov

FORMADOMA

Koncept, ki združuje ljubitelje vsega lepega.

Navdihujejo nas sodobno oblikovanje, umetnost in arhitektura. Želimo vam ponuditi izbor izdelkov za dom, ki se nas dotaknejo s svojo edinstveno obliko, funkcionalnostjo ali udobjem. Izbrani detajli so kot pika na i, saj z njimi definiramo svojstven značaj prostora.

 

S tem seveda ne mislimo samo na barve, saj lahko svoj dom opremimo na primer tudi s kančkom ironije in duhovitosti. Želimo delovati trajnostno in ponujati predvsem blagovne znamke, ki vsaj del proizvodnje ohranjajo v okolju iz katerega izhajajo.

Naš cilj je iti še dlje, zato se bomo posvetili razvijanju lastnih izdelkov pod blagovno znamko FORMADOMA. Želimo si, da bi bili naši izdelki plod slovenskega oblikovanja, znanja in v celoti proizvedeni v Sloveniji.

 

Naš slog

Prvenstveno gotovo navdihnjen s skandinavskim, saj ta edinstveno združuje estetiko s funkcionalizmom v duhu trajnostnega razvoja. Preproste oblike, retro in vintage dodatki, reciklirano rabljeno pohištvo in veliko kvalitetnih tkanin, s katerimi v prostor vnesemo teksturo in občutek udobja.

Naš namen

Ni opremljanje doma na novo odtal do stropa. Želimo ponuditi možnost, da si vsak v svojem prostoru z nekaj drobnimi posegi, premišljenim izborom detajlov in majhnim finančnim vložkom ustvari svoj dom.
Upamo, da boste v naši ponudbi našli nekaj zase. Če ne drugega, vsaj navdih.

Vaša EKIPA FORMADOMA

 
Podatki o podjetju:
Miha Šesek s.p., podružnica FORMADOMA
Opekarska 10
1000 Ljubljana

Matična št. 3800270001
ID DDV: 12056537
IBAN: SI56 3500 1000 0702 774 (BKS BANK)

Kontakt:
GSM: 068/601-689
MAIL: info@formadoma.eu