Mrzli dnevi, ko bomo več časa preživeli v svojih stanovanjih, so pred vrati. Zato je jesen pravi čas, da se znebimo odvečne krame in si privoščimo spremembo in popestritev bivalnega okolja.
V FORMADOMI smo se v sodelovanju z arhitektko in stilistko Nino Štajner zato odločili, da strankam ponudimo BREZPLAČNO STILSKO SVETOVANJE za stilsko osvežitev prostora z izbranimi dodatki iz naše ponudbe. Verjamemo namreč, da lahko s premišljeno izbiro pravih dodatkov prostoru dahnemo novo življenje tudi brez večjih posegov in investicij.


Svetovanja bodo potekala ob ponedeljkih med 17h-19h v trgovini FORMADOMA na Starem trgu 5, kjer boste ob posvetovanju z arhitektko lahko izbrali najprimernejše dodatke iz naše široke ponudbe

Da bi omogočili nemoteno izvedbo svetovanj, je obvezna predprijava. Prijave sprejemamo na info@formadoma.eu. Prosimo vas, da ob prijavi navedete svoje podatke (ime, priimek, naslov in kontaktno telefonsko številko), navedete prostor, katerega bi želeli osvežiti, ter priložite fotografije prostora.


Pohitite s prijavo in si zagotovite svoj termin! Začnemo namreč že v mesecu oktobru.

Stilska osvežitev predsobe by Nina Štajner

Prej / potem primer stilske osvežitve predsobe z dodatki iz trgovine FORMADOMA by Nina Štajner